FBpixel
Site logo

Etikett: Åstols Rökeri

aug 10
Finns Gullan på riktigt?

En av Åstol Rökeriets mest uppskattade rätter är Gullans fisksoppa, den har funnits på menyn sedan Rökeriet blev restaurang. Men vem är Gullan? Är det hon som sitter vid sjöboden längst in i Åstols Hamn.

nov 30
Hummerfest, fiske och boende – Skärgårdsliv under en helg på Åstols Rökeri och Havspensionatet i Rönnäng.

Hummerfesterna på Åstols Rökeri brukar samla båtfarare och människor från omkringliggande öar. De kommer ut för att uppleva mat, skärgårdsliv och hummerfiske på riktigt.

aug 24
Skärgårds-familjerna visar det bästa av skärgårdsliv.

Skärgårdsfamiljerna visar det bästa av skärgårdsliv.

jul 27
Åstol – Dit popstjärnor åker!!

När Danny Saucedo  laddar inför gig på Västkusten, då tar han en fartfylld och säker skärgårdstur till Åstols Rökeri tillsammans med Johan från Jordhammars Herrgård.

jul 21
Galleri Röda Stugan – Längst ut på Klipporna, ut mot Pater Noster Fyr

Längst ut på Åstols klippor ligger Galleri Röda Stugan, där endast siluetten av Pater Noster fyr står mellan öppet hav ut mot England. Här ordnar man vernissage och har öppet hela sommaren.

jul 17
Ö-luff till Dyrön med boende på Tjörns Havspensionat och middag på Åstols Rökeri.

I vår packning har vi ett lunchpaket med lokala delikatesser tillsammans med en mini-guide och berättelse över Dyrön, Åstol och Rönnäng. Framför oss har vi en dag av utforskande på Dyrön och middag på Åstol Rökeri.

jun 26
Vi upplevde Bohuslän, samtidigt som vi respekterade vår egen och andras hälsa.

På Tjörns sydvästra spets ligger skärgårdssamhället Rönnäng, ca en timme från centrala Göteborg. Här bodde vi en helg på Tjörns Havspensionat, i ett hotellrum med egen ingång och altan.

jun 11
I år har Åstol dragit ett ess!

I respekt och omtanke om varandra kommer Rökeriets gäster uppleva artister på ett mer unikt sätt än vanligt. Samtidigt som vi värnar vår egen och andras säkerhet och trygghet.

jun 11
Trygg kärlek på Åstol

När orosmolnen mullrar i omvärlden söker kärleken trygg hamn på Åstol och samlar de närmaste i omtanke på Åstols Rökeri.