FBpixel
Site logo

Åstol – Dit popstjärnor åker!!

Dela ....

När Danny Saucedo  laddar inför gig på Västkusten, då tar han en fartfylld och säker skärgårdstur till Åstols Rökeri tillsammans med Johan från Jordhammars Herrgård.

Text & Bild: #MagLaGBG

 

Åstol är ett populärt ställe att hänga på,  detta är en anledning till att Åstols Rökeri kan erbjuda så attraktiva artistframträdanden till sina gäster. Men ibland skapar besöken lite större uppmärksamhet än vanligt!

Att rökeriet är ett populärt stop för fartfyllda skärgårdsturer och dagsturer med den egna båten, syns på Rökeriets kaj varje dag.

 

 

Johan Johanson är en av Sveriges bästa vattenskoter-förare. Han anordnar bland annat kontrollerade vattenskotersafari där man kan vara upp till 20 skotrar. Inför Dannys framträdande på Jordhammars herrgård tog Johan artisten Danny Saucedo och hans Crew på en uppladdningsaktivitet till Åstols Rökeri.

 

 

Rökeriets krögare Joacim tog hjärtligt emot och erbjöd enkla omklädningsmöjligheter medan han berättade om Rökeriets historia och presenterade menyn som de åt av innan de for vidare på sin skärgårdstur.

 

 

 

Är du sugen på att testa popiga skärgårdsturer med stopp på Åstols Rökeriet! Kontakta Joacim så hjälper han till!

#MagLaGBG
#MagLaGBG
Utforskare och journalistiskt berättande!

Senaste Berättelserna ...

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.